Fooldal
Jelentkezési lap
Kérdések, válaszok
Hírek
Képgaléria
Dokumentumok
Dolgozóink
Kapcsolat
 
 
 
 

Az eddig hozzánk intézett legfontosabb kérdések és válaszok:

   
 
- Ki jelentkezhet az óvodába?  
- Hány éves kortól járhat gyermekem óvodába?  
- Mikor kell az óvodába jelentkezni?  
- Kell-e térítési díjat fizetni?  
- Kik azok a baptisták?  
- Mitől baptista az óvoda?  
- Aki jelentkezik, annak baptistának kell lennie?  
- Mit és hogyan fognak oktatni a gyermekeknek?
- Érdemes-e Önökhöz beíratni gyermekemet?         Nyújtanak-e valami pluszt az egyéb óvodákkal     szemben?
   
         
   

•  Arra törekszünk, hogy keresztyén erkölcsi értékeken nyugvó óvodánk arculatát alapvetően a szeretetteljes, családias légkör határozza meg. Nyitott óvodát hirdetünk meg. A csoportok életébe és természetesen gyülekezeti programjainkba a szülők bármikor bekapcsolódhatnak. A rászoruló családoknak mind lelki, mind testi szükségleteikben segíteni szeretnénk.

•  Óvodapedagógusaink, és a fejlesztést végzők (gyógypedagógus, logopédus, szomatopedagógus, mozgásfejlesztő) részben ismertek és elismertek már településünkön. Fiatal, pályakezdőink pedig bizonyítási vággyal, szeretettel várják a gyerekeket. Az ének-zeneinevelésnek évtizedes hagyományai vannak közösségünkben, erre nagy hangsúlyt fektetünk az óvodában is. (Akik az elmúlt években nyári táboraink alkalmával egy-egy hétre ránk bízták gyermekeiket tapasztalhatták, hogy a kézműves foglalkozás, ének-zenetanulás alatt mennyit fejlődtek a gyerekek.).

•  Terveink között szerepel, hogy heti két alkalommal angol idegen nyelvű oktatásban részesüljenek a ránk bízottak.

•  Nyitva tartásunkat 6 órától 17.30 óráig tervezzük. Az Óvoda nagyon jól megközelíthető helyen van, mert 1 percre található a busz és vonatmegállótól (a bejáró szülők örömére).

 

 
         
     
                 
______________________________________________________________________________________________________________________________
 
Hajnalcsillag Baptista Óvoda