Fooldal
Jelentkezési lap
Kérdések, válaszok
Képgaléria
Dokumentumok
Dolgozóink
Kapcsolat
 
 
 
     
 

In Medias Brass

           
  Vissza      
   
 

Zenei élmény és jótett.

In Medias Brass öttagú rézfúvós zenekar adott jótékonysági koncertet az ócsai Hajnalcsillag Baptista Óvoda javára, április 12. én az Ócsai Műemlék Református Templomban. Zenét szerető emberek gyűltek egybe és élték át, hogy közös zenehallgatás által az emberi lélek és szellem egyaránt épül és közben a test megpihen. A rézfúvós művészek egyaránt játszottak egyházi és barokk komolyzenét, de előadtak ma élő zeneszerzőtől is művet.

Horváth Zsolt baptista lelkipásztor megnyitó szavaiban köszöntötte a megjelenteket és bemutatta a művészeket. Ez után Pánczél Károly országgyűlési képviselő úr mondta el szavait, melyben méltatta azt a célt mely a baptista óvoda megnyitását elindította gyülekezetünkben.

Az első zenei rész után Horváth Zsolt lelkipásztor „ a bölcs tanítás az élet forrása a halál csapdáinak kikerülésére ”. Péld.13,14 igevers alapján indokolta fontosságát, hogy már kicsiny gyermekkorban kell megkezdeni a felkészítést az élet további szakaszaira, hogy igazi életet megnyerve elkerülhessék a lelki halált. „Ezt kívánjuk szem előtt tartani óvodánk működésénél” mondta.

A második zenei szakasz után ráadással is megörvendeztette közönségét a zenekar. A koncert végén zárszót, Nt. Hantos Péter református lelkipásztor igeolvasása és imádsága adott. Köszönjük szeretettel mindazoknak, akik adományaikkal támogatták induló óvodánkat. Külön köszönetet mondunk az Ócsai Református Egyházközségnek, hogy méltó helyet biztosítottak a jótékonysági koncertnek, muemlék templomukban.

Egyedül Istené a dicsőség!

Hajnalcsillag Baptista Óvoda

 
      Képek  
 
 
 
______________________________________________________________________________________________________________________________
 
Hajnalcsillag Baptista Óvoda